• Zavjese i Sjenila

 • Zavjese i sjenila su korisni i ujedno estetski dodaci koji krase naše domove i poslovne prostore. Osim funkcije zaštite od sunca i ograničavanja količine svjetlosti koju želimo imati u određenoj prostoriji, zavjese i sjenila nas štite od nepoželjnih pogleda izvana i omogućavaju nam privatnost kada mi to želimo.

  Veliki izbor vrsta, modela i načina postavljanja čine zavjese i sjenila omiljenim ukrasim detaljima profesionalnih dekoratera a i svih ostalih koji žele uljepšati životni i poslovni prostor.  

  U našem asortimanu zavjesa i sjenila možemo ponuditi razne vrste klasičnih zavjesa, kao i izvedbe panel zavjesa , paketo zavjesa, trakastih zavjesa, rolo zavjesa i žaluzina.

  Klasične zavjese su višenamjenski proizvod koji se uglavnom koristi u privatnim prostorima i hotelsko – turističkim kapacitetima. Širok izbor materijala i uzoraka omogućava podizanje estetskog dojma prostora i ujedno ima funkciju zaštite od sunca i ograničavanja svjetlosti prostora u kojem se postavlja.

  Panel zavjese su omiljeni tip zavjesa profesionalnih dizajnera interijera i koriste se podjednako u privatnim i poslovnim prostorima. Zbog postizanja trenda ravnih linija lako se mogu uklopiti i skoro sve prostore, dajući im pritom novu dimenziju koja ostavlja bez daha. Vrlo su moderne i daju minimalistički dojam.

  Paketo zavjese su idealno rješenje za prozore manjih dimenzija ili prozore koji oko sebe imaju puno namještaja pa klasične zavjese u to slučaju ne bi predstavljale idealno rješenje. Paketo zavjese su zavjese na podizanje i lako mogu odgovoriti skoro svakom zahtjevu prostora.

  Trakaste zavjese imaju široku primjenu i omiljene su u našim krajevima. Češće se postavljaju u uredima i poslovnim prostorima nego u stambenim objektima, iako se ti trendovi mijenjaju zadnjih godina. Široka paleta uzoraka i lakoća postavljanja u svakom prostoru čine ovaj tip zavjesa prvim odabirom mnogih naših klijenata.

  Rolo zavjese čine jedinstven i moderan način oplemenjivanja vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Njihova osnovna funkcija je djelomično propuštanje svjetlosti i prostoriju dok je spuštena. Izuzetno je modernog izgleda i dizajna i zato ih preporučujemo pogotovo kod opremanja ureda i poslovnih prostora.

  Žaluzine se odlikuju sposobnošću djelomičnog ili potpunog zatamnjivanja prostora i vrlo se često koriste u opremanju poslovnih prostora. Njihov dekorativan izgled utječe na izgled cijel prostorije u kojoj se montira, te znatno utječu na povećanje komfora i življenja i kvalitete radnih uvjeta.

 • Projekti

 • Ovisno u vašim željama i funkciji prostora u mogućnosti smo Vam ponuditi najbolje rješenje za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora.

  Dosada smo opremili mnoge poslovne prostore, ugostiteljske objekte, hotele i privatne prostore.

  Kontaktirajte nas i dogovorite besplatan dolazak naših stručnjaka za zavjese i sjenila!